GAZELLE

Elektrische stadsfietsen
Op zoek naar een elektrische stadsfiets? Gazelle heeft er gegarandeerd een naar jouw smaak, want de elektrische citybike is er in een scala aan uitvoeringen. Je kunt makkelijk boodschappen meenemen op de fiets en arriveert op het werk zonder het zweet op de rug. Een e-bike is handig, comfortabel en een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer.
Stadsfietsen
Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfietsen van Gazelle geniet je van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets. In stijl door de stad met een lifestyle fiets of een trendy transportfiets met stoere, brede banden en een robuust frame. Voor jouw dynamische leven heeft Gazelle stadsfietsen die in elke situatie passen.

DE OERDEGELIJKE GAZELLE

Zeg je fietsen, dan zeg je Gazelle. Zeg je Gazelle, dan zeg je fietsen. We hebben veel verschillende fietsen, dus er is er hoe dan ook eentje voor jou. Hoe verschillend sommige fietsen ook zijn, ze hebben altijd één ding gemeen: elke Gazelle-fiets is mooi. Kies fietsen voor heren en dames zowel elektrisch als niet elektrisch of kies een mid-step model.

gazelle_Basis_GROOT_570x785_04
Call Now Button