ISAAC

Racefietsen
Elke Isaac racefiets bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Mountainbikes
Bergachtige bospaden, modderige veldwegen of winderige zandstranden? Een mountainbike is de ideale fiets als je off-road gaat. Met brede banden, schijfremmen en een geveerde voorvork biedt hij grip, controle en comfort. De MTB’s van Isaac combineren dit alles met een prestatiegericht karakter.
Gravelfietsen
Gravel is hot! Het landschap ligt bezaaid met onverharde stroken die je aandacht trekken. Ze leiden je naar plaatsen waar je met de racefiets nooit zou komen. Om deze veld- en kiezelwegen snel en beheerst te berijden is de gravelfiets in het leven geroepen. De combinatie van een race georiënteerd frame en bredere off-road banden garandeert snelheid en controle op verharde maar ook onverharde stroken.

ONTDEK ISAAC BICYCLES

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen.

Isaac_Basis_GROOT_570x785_4
Call Now Button